Jullie

ICT omgeving in de cloud

Overzicht

ICT omgeving in de cloud

Is jouw bedrijf er klaar voor om volledig over te stappen van lokale servers naar werken in de Cloud? Dat is heel verstandig! Het is flexibel, schaalbaar en geeft veel meer vrijheid. Niet alleen in de manier van werken, maar ook in schaalbaarheid en in veiligheid.

Hestronic regelt het met beide benen op de grond

Hestronic is jouw professionele partner om jullie snel, veilig, flexibel en betaalbaar naar de cloud te brengen. De geboden veiligheid benadrukken wij graag nog een keer.

Hestronic bouwt Cloud-omgevingen waarbij alléén jouw medewerkers toegang krijgen tot jullie eigen afgeschermde en gescheiden cloud-omgeving. Dat doen we door enerzijds de beveiligingsmogelijkheden die Microsoft met haar 365-diensten biedt en anderzijds door een volledig gescheiden Cloud-netwerk te creëren. Jouw omgeving wordt bij ons daardoor nooit gedeeld met andere klanten.

Alle clouddiensten van Hestronic zelf wordt uitgevoerd vanuit één van de datacentra van onze erkende partner Serverius.  Bij partner Serverius bezitten wij zowel in DC2 als in DC3 een 19inch rack waarin wij – volledig afgeschermd- jullie ICT-omgeving kunnen onderbrengen. Jullie gegevens staan niet alleen op Hollandse bodem, maar zelfs ruim boven NAP.

Onze partner Serverius is volledig ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd. Hestronic werkt volledig volgens deze veiligheidsnormen.