Algemeen

Corona

Coronavirus maatregelen Hestronic

Hestronic volgt het advies van het RIVM van donderdag 12 maart jl. en heeft een aantal maatregelen genomen om verspreiding van het virus tegen te gaan en tegelijkertijd onze dienstverlening te beschermen.

Zoals bij de meeste bedrijven zijn onze ICT’ers de drijvende krachten. Om te voorkomen dat diensten niet (of verminderd) geleverd kunnen worden heeft Hestronic haar team gesplitst in een thuiswerkteam en een kantoorteam. Zowel het thuiswerkteam als het kantoorteam zijn volledig bereikbaar en hebben beschikking over alle nodige systemen. Hier zult u als relatie van Hestronic geen hinder van ondervinden.

Daarnaast proberen we u zoveel mogelijk remote te helpen. Werkzaamheden op locatie die strikt genomen niet in de komende weken uitgevoerd hoeven te worden, worden opnieuw gepland zodra er meer duidelijk is hoe de landelijke maatregelen zich ontwikkelen.

Alle geplande meetings zullen online gehouden worden, door gebruik te maken van Microsoft Teams.

Onze medewerkers hebben de opdracht geen handen te schudden en goed en vaak handen te wassen.

We hopen dat deze maatregelen, samen met de al eerder genomen interne maatregelen, voldoende zullen zijn. In het geval dat het RIVM haar adviezen aanpast en dit tot gevolg heeft dat Hestronic haar maatregelen daar op aanpast zullen wij uiteraard zo spoedig mogelijk laten weten!